SON YENİLİKLER

Netflix’te Bu hafta izlenebilecek en iyi 40 film!

 Netflix’te Bu hafta izlenebilecek en iyi 40 film!
Okunuyor Netflix’te Bu hafta izlenebilecek en iyi 40 film!

Oxygen (2021)

Bu bilimkurgu gerilim filminde Mélanie Laurent (Soysuzlar Çetesi) ile çok zaman geçireceksiniz. Laurent’in Elizabeth Hansen’i tabuta benzer bir tıbbi kriyo ünitesinde uyanır ve tuzağa düştüğünü, oksijeninin bittiğini ve neden orada olduğunu hatırlayamadığını fark eder. Klostrofobik ve gerilimi yüksek Oxygen, hiçbir çığır açmadan verimli ve tatmin edici, sağlam bir bilimkurgu girişidir

Stowaway (2021)

Gemi kaptanı Marina (Toni Collette) bir kaçak yolcuyu (Shamier Anderson) keşfettiğinde, bir ölüm kalım kararı verilmelidir. . Oksijen tükeniyor ve iki yıllık Mars gezileri için yeterli olmayacak. Anna Kendrick’in tıbbi araştırmacısı Zoe, mürettebatın kalbi olarak ortaya çıkıyor, ancak Collette’in kaptan olarak yoğun müzakeresi her şeyi inandırıcı kılıyor.

I Am Mother (2019)

Amacı Dünya’nın yeniden nüfusuna yardımcı olmak olan Anne adlı robotu ile kıyamet sonrası bir sığınakta yaşayan Daughter adında genç bir kızı takip ediyoruz.

Platform (2019)

Netflix’in etkileyici uluslararası film koleksiyonu İspanyol bilim kurgu korku The Platform geliyor. Yüksek konseptli hikayesi, birçok seviyesindeki insanlara bir platform aracılığıyla yiyecek dağıtan bir kuleye odaklanıyor. En tepedekiler, en iyi ve en bol yiyecekleri elde eder, bu da platform seviyeleri düşürdükçe yiyecek azalır. Baştan sona şok edici, bazen de ürkütücü dönüşler yapan bu distopik gerilim filmi gerçek bir sosyal dünyayı konu alıyor.

Annihilation (2018)

Jeff VanderMeer’in romanından uyarlanan Annihilation, Natalie Portman’ın biyoloji profesörü Lena’yı, bir meteor iniş alanının eteklerinde bulunan gizemli bir ordu tesisinde işe girerek kocasını kaybetmenin acısını yaşarken takip ediyor. Tehlikeli bölgeyi keşfeden bir dizi kadın bilim adamıyla, Annihilation, birçok seviyede karanlığa doğru Bir hikaye türü.

I’m Thinking of Ending Things (2020)

Gerçeküstü derinlere dalan psikolojik bir gerilim. I’m Thinking of Ending Things kesinlikle herkes için olmayacak, ancak sizi kalbinde erkek arkadaşı Jake ile yedi haftalık ilişkisini bitirmekle boğuşan genç kadının (Jessie Buckley) hayal kırıklıklarına bağlıyor.

The Call (2020)

Yirmi sekiz yaşındaki Seo-yeon, çocukluğunun geçtiği evde dolaba gömülü bir telefon bulur. Çalar ve arayan kişinin 20 yıl önce aynı evde yaşadığı ortaya çıkar . Son ana kadar çarpıklıkların yanı sıra geçmişi ve bugünü değiştiren vahşi bir kedi-fare kovalamacası bunu mutlaka izlenmesi gereken bir film haline getiriyor.

Uncut Gems (2019)

Uncut Gems, kumar bağımlısı bir pırlanta kuyumcunun peşinden giden heyecanlı bir maceradır.

I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017)

Kötü bir gün geçirdiyseniz, bu film sizin için olabilir. Polis bir soyguna yardım etmeyi reddettiğinde, hemşire yardımcısı Ruth ve tuhaf komşusu Tony meseleyi kendi hallerine alır.

Vampires vs. the Bronx (2020)

Vampirler vs. Bronx, birçok yönden benzersiz bir komedi-korku filmi.

His House (2020)

Korkunç bir insan hikayesiyle doğaüstü kötülüklerini ortaya çıkaran film, bir İngiliz kasabasındaki yeni hayatlarına uyum sağlamak için mücadele eden Sudanlı mülteci bir çift olan Bol ve Rial’ı takip ediyor.

Gerald’s Game (2017)

Carla Gugino, kocasıyla Alabama’da ıssız bir göl evinde tatile giden Jessie rolünde muazzam. Büyük ölçüde bir yatak odası ortamına sadık kalarak, çiftin sorunlarının kötüden daha da kötüye gittiğini görüyoruz; Jessie, kaçmasına yardım edecek kimse olmadan yatağa kelepçelenmesi imkansız bir duruma düşüyor.

The Dig (2021)

Bu güzel İngiliz draması, Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James ve Johnny Flynn’den oluşan seçkin bir oyuncu kadrosuyla bir sürü gömülü hazineyi ortaya çıkarıyor. 1939 yılında Sutton Hoo kazısı etrafındaki gerçek olaylara dayanıyor ve bir cenaze gemisinde saklı paha biçilmez bir Anglo-Sakson eserlerine sahip.

Mank (2020)

Gary Oldman ve Amanda Seyfried, kahramanının hayatının aydınlık ve karanlığıyla dolu bu biyografik dramanın olağanüstü oyuncu kadrosu arasında yer alıyor.

Pieces of a Woman (2020)

Martha’nın evde doğumu, hayatı paramparça olurken evliliğinde bir bölünmeye yol açar. 

The Trial of the Chicago 7 (2020)

Şikago 7 Davası, isyanları kışkırtmak için komplo kurmakla suçlanan bir grup Vietnam Savaşı karşıtı protestocunun gerçek hayattaki duruşmasının ardından soyağacına kadar yaşıyor. Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen ve Yahya Abdul-Mateen II’nin de aralarında bulunduğu yıldız bir topluluk kadrosuyla The Trial of the Chicago 7 hem güncel hem de etkileyici teatral enerjiyle dolu.

Marriage Story (2019)

Boşanmayla ilgili bir film, en iyi izleme deneyimi gibi gelmeyebilir, ancak Noah Baumbach’ın Evlilik Hikayesi, çıkmak isteyeceğiniz bir yolculuktur.

The Two Popes (2019)

Öncelikle Vatikan Şehri’nde geçen bu biyografik drama, Vatikan sızıntıları skandalı sonrasında Papa 16. Benedict ve Kardinal Jorge Mario Bergoglio’yu takip ediyor. Göründüğü kadar büyüleyici. 

Roma (2018)

Alfonso Cuaron’un Mexico City’nin Colonia Roma mahallesinin yarı otobiyografik fotoğrafı, şaşırtıcı bir ustalıkla küçük bir hikaye anlatıyor.

Mudbound (2017)

Mudbound, her ikisinin de bir ayağı İkinci Dünya Savaşı’nda sıkışmış olan bir siyah gazinin ve bir beyaz gazinin gözünden sınıf mücadelesine tarihsel bir bakış sunuyor.

Paddleton (2019)

Tenis oynayan arkadaşlar Michael (Mark Duplass) ve Andy (Ray Romano) yıkıcı bir haber alırlar: Michael’ın ölümcül mide kanseri vardır. Ölmekte olan arkadaşını bırakmaya çalışan Andy, işleri çok acı verici hale gelmeden bitirmek için ilaç aramak için Michael’ın yolculuğuna katılır. 

Dolemite Is My Name (2019)

Moore’un şöhrete yükselişini ve tuhaf ve büyüleyici dönüşlerini takip eden Dolemite Benim Adım, hem Moore’un hem de Murphy’nin yeteneklerinin hakkını veriyor.

The Meyerowitz Stories (2017)

Adam Sandler ve Ben Stiller tarafından canlandırılan ve babalarının gölgesinde yaşamaya çalışan işlevsiz yetişkin kardeşlerle ilgilidir. 

The Half of It (2020)

Squahamish kasabasında utangaç bir Asyalı-Amerikalı olan Ellie Chu’nun cinselliğini keşfetme hikayesini anlatıyor. 

Always Be My Maybe (2019)

Şef Sasha ve müzisyen Marcus, gençken yaşadıkları kısa kaçıştan çok sonra yeniden bir araya gelir. Always Be My Maybe sizi her zaman beklenen yerlere gitmeyen sıcacık bir komediyle sarmalıyor.

To All The Boys I’ve Loved Before (2018)

Daha Önce Sevdiğim Tüm Erkeklere, Portland, Oregon’da büyüyen yarı Koreli, yarı beyaz bir kız olan Lara Jean Covey’in (Lana Condor) aşık olduğu tüm erkeklere mektup yazdığını görür. . Sonra eğlenceli küçük kız kardeşi, haberi olmadan onları gönderir

The Incredible Jessica James (2017)

Jessica James, eski sevgilisinden başka hiçbir şey hakkında konuşmadığı kör bir randevuya gider. Güçlendirici bir başrolle ayrılık filmine yeni bir bakış

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle