SON YENİLİKLER

LG Velvet Telefon Modeli Satışta.

 LG Velvet Telefon Modeli Satışta.
Okunuyor LG Velvet Telefon Modeli Satışta.

Lg’ nin yeni amiral gemisini tanıttığı android akıllı telefonu Lg Velvet Modeli, Türkiye’de artık satın alınabilir.Türkcell ve Vodofone mağazalarından gidip alınabilir durumda.Fitayı ise yaklaşık olarak 7499 Türk Lirasına satılıyor.

Türkide satışta bulunan Lg Velvet  modeli 4.5G desteği ile gelmekte. Maleesef 5G’li modeli bulunmayacak. Velvet karşımıza Snapdragon 845 yonga çip setinden performansını alıyor.

Ekran boyutu ise 6.8 inç FullHD+ POLED ekran tarzında ve çentik olarak ise U çentik tasarımı tercih edilmiştir. 3d Kavisli köşeleri bulunmaktadır. Dual Screen ve Wacom AES desdeği karşımıza çıkıyor.

Lg Velvet Model Kamera Teknik Bilgileri;

Arka Kamera Sisteminde: 48MP Standart Kamera (F1.6 / 0.8µm / 79°) / 8MP Süper Geniş Açılı Kamera (F2.2 / 1.12µm / 120°) / 5MP Derinlik Kamerası (F2.4 / 1. 12µm / 81°)

Ön Kamera Sisteminde: 16MP Standart Kamera (F1.9 / 1.0µm / 73°)

Özellikleri sayesinde fotoğraf çekmeyi severleri tatmin edici özellikleri bulunmakta.

LG Velvet telefon içinde 6 GB RAM, Depolama olarak ise 128 GB hazıfa ile gelmektedir. MicroSD kart takılabilmektedir. Qualcomm Quick Charge 3.0 hızlı şarj özelliği ve 4300 mAh büyüklüğünde batarya üzerinde bulunmakta. Telefonda ayrıca IP68, MIL-STD 810G dayanıklılık sertifikası bulunmakta

 Parkmak okuyucusu ise ekran üzerinde yer almakta  ve Bluetooth 5.1 özellikleri ile kullanıcılarını bekliyor.

LG velvet kampanyasına katılarak hediyenizi alabilirsiniz. https://www.lgkampanya.com/lg-velvet-pl2-kampanyasi

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle