SON YENİLİKLER

PlayStation 5’in Fiyatı ve Ne Zaman Çıkacağı Açıklandı

 PlayStation 5’in Fiyatı ve Ne Zaman Çıkacağı Açıklandı
Okunuyor PlayStation 5’in Fiyatı ve Ne Zaman Çıkacağı Açıklandı

         Japon devi olan Sony uzun zamandır beklenen ve merak konusu olan PlayStation 5’in fiyatı ve ne zaman çıkacağı hakkındaki resmi açıklamaları yaptı. Japon devi Sony bizlerin karşısına oldukça beğenilen bir sunum ile çıktı.

        Yeni nesil oyun konsollarına olan ilgi dünya genelinde git gide artıyor ve merak uyandırıyor. Japon devi Sony geçtiğimiz günlerde canlı yayın olarak gerçekleştirdiği bir faaliyette yeni çıkacak olan PlayStation 5’in fiyatının 499,99 dolar olarak piyasaya çıkarılacağını  duyurdu. Bunun yanı sıra PlayStation 5 Digital Edition’un fiyatının 399,99 dolar olarak piyasaya çıkarılacağını duyurdu.

         PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition’un  arasındaki fark nedir?

        PlayStation 5 Digital Edition’un PlayStation 5’ten donanım olarak hiçbir farkı yok, sadece PlayStation 5 Digital Edition’un disk seçeneği bulunmamaktadır.

PlayStation 5 Ne Zaman Çıkacak?

        Japon devi olan Sony PlayStation 5 ve PlayStaion 5 Digital Edition’un fiyat değerlerini açıklarken ne zaman çıkacağı hakkında bilgilerde verdi.  PlayStation 5 çıkış tarihi, Amerika için 12 Kasım 2020 olarak , tüm dünya genelinde ise 19 Kasım 2020 olarak açıklandı.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle