SON YENİLİKLER

PS5 için God of War Ragnarok duyuruldu

 PS5 için God of War Ragnarok duyuruldu
Okunuyor PS5 için God of War Ragnarok duyuruldu

Sony güzel bir haberle müjdeyi verdi ve piyasaya çıkan God of War  oyununu bildirdi. 2021’de herkesin beklediği God of War Ragnarok  geliyor!

PlayStation’ın çok sevilen oyunlarından olan God of War serüvenine  PlayStation 5’te sürdürecek. PlayStation 4 için oyun yazılımcıları geliştirilen God of War yüksek indirme ve herkesin beğenini kazandı. God of War 3’te yaşanan olayların sonrasını anlatan yapımda Kratos’u yaşlanmış ve çocuğu ile bir dağ kulübesinde yaşarken bulmuştuk oyun içinde.

Olympos tanrılarını ortadan kaldırdıktan sonra kendisini başka diyarlara atan Kratos bu sefer de İskandinav tanrılarının hedefi olmuştu. Oyunun en başından en sonuna kadar Baldur ile kapışan Kratos sonunda Freya ve Odin’in oğlunu öldürmeyi başarmıştı. Hikayenin özeti bu şekilde devam ediyordu.

Elbette bu durum Odin’in oğlu ve Baldur’un üvey kardeşi Thor’u kızdırmıştı. Oyunun bitiminde Kratos’un bir rüya  kabusunda Thor’u gördüğüne şahit olmuştuk.

Bu gelişmeler oyunun devamının yazılacağının ve geleceğine dair en net belirgin özellikleri idi. PS5 etkinliğinde gelenbu duyuruda oyun severleri şaşırtmıştı.

Etkinliğin tam biteceği sırada  God of War treallleri  görüldü ve aşağıdaki ifade ekranda yansıdı. Ardından da Santa Monica görselleri geldi ve oyunun 2021’de oyunseverlere ve hayranlarına geleceği duyuruldu. Şimdiden iyi eğlenceler.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle