SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Eski GeForce RTX 3060 hala mücadele edecek. Nvidia, bu video kartının fiyatını düşürmeyi ve ömrünü uzatmayı planlıyor, AMD’ye karşı mücadele etmek için.

Eski GeForce RTX 3060 hala mücadele edecek. Nvidia, bu video kartının fiyatını düşürmeyi ve ömrünü uzatmayı planlıyor, AMD’ye karşı mücadele etmek için.

 Eski GeForce RTX 3060 hala mücadele edecek. Nvidia, bu video kartının fiyatını düşürmeyi ve ömrünü uzatmayı planlıyor, AMD’ye karşı mücadele etmek için.
Okunuyor Eski GeForce RTX 3060 hala mücadele edecek. Nvidia, bu video kartının fiyatını düşürmeyi ve ömrünü uzatmayı planlıyor, AMD’ye karşı mücadele etmek için.

4 gün önce, 30 Kasım 2023 tarihinde Jeff Tucker tarafından yayımlandı.
Nvidia, GeForce RTX 3060 video kartının ömrünü uzatacak. Rapora göre, bu adaptör, AMD’nin yeni ürünleriyle daha iyi başa çıkmak için hizmette olmaya devam edecek.

Eski GeForce RTX 3060 hala mücadele edecek. Nvidia, bu video kartının fiyatını düşürmeyi ve ömrünü uzatmayı planlıyor, böylece AMD’ye karşı rekabet edebilecek.

DALL-E tarafından oluşturuldu
IT Home kaynağı, RTX 3060’ün yakın bir zamanda üretiminin durdurulmayacağını söylüyor. Bu kart, Radeon RX 6750 GRE ile rekabet etmek zorunda kalacak. Sonuncusu, Çin’de 2200 yuan, yani yaklaşık 310 dolar karşılığında piyasaya sürüldü, oysa RTX 3060 Çin’de yaklaşık 280 dolar değerinde. Aynı zamanda AMD kartı belirgin şekilde daha verimli, bu nedenle beklenildiği gibi RTX 3060 biraz daha ucuz olabilir. Gerçi bu durumda Nvidia, bir anda kendisine iki sorun yaratmış olacak: RTX 3060’ın fiyatını düşürmek, onu daha çekici kılacak ve oldukça daha ucuz olacak RTX 3050’yi ve aynı zamanda biraz daha hızlı olmasına rağmen öncekisinden önemli ölçüde daha pahalı olacak RTX 4060’ı yaratmış olacak. Ancak, görünüşe göre iyi satışların perspektifleri tüm bunları karşılayacak. Üstelik bu şu anda geçici bir çözüm.

Hatırlatmak isteriz ki RTX 3060, Steam istatistiklerinde %10’a yakın bir paya sahip ve RTX 4060, hala öncekinin başarısından uzakta.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle