SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Land Rover’un Yeni SUV Modelleri: Defender 130 Outbound ve Güçlü V8 Motorlu Defender 130

Land Rover’un Yeni SUV Modelleri: Defender 130 Outbound ve Güçlü V8 Motorlu Defender 130

 Land Rover’un Yeni SUV Modelleri: Defender 130 Outbound ve Güçlü V8 Motorlu Defender 130
Okunuyor Land Rover’un Yeni SUV Modelleri: Defender 130 Outbound ve Güçlü V8 Motorlu Defender 130

Land Rover Yeni SUV’larını Duyurdu: 2024 Defender 130 Outbound ve Güçlü V8 Motorlu Defender 130.

Tüm tekerlekten çekişli Defender 2024 modeli, 493 beygir gücü geliştiren 5.0 litrelik turboşarjlı V8 motorla donatılmıştır. Defender 130 V8, sadece Carpathian Gray veya Santorini Black renklerinde sunulmakta olup, dört çıkışlı egzoz boruları, kaydırılabilir panoramik cam tavan, matrix LED farlar, tonlu arka farlar, gizlilik camı ve 22 inçlik Satin Dark Gray jantlar gibi özellikleri içermektedir.

İç mekan özellikleri arasında, 14 yönlü ısıtmalı ve havalandırmalı sürücü koltuğu, ısıtmalı süet direksiyon simidi, dört bölgeli iklim kontrolü ve güçlü bir Meridian ses sistemi bulunmaktadır. Ayrıca, üretici macera düşünenler için tasarlanmış olan Defender 130 Outbound modelini de tanıttı. Bu model, sadece 5 koltuklu olarak sunulmakta olup, arka kargo alanı neredeyse düz ve 2516 litre hacme kadar çıkabilmektedir.

Land Rover ayrıca yeni modeli farklı arka bağlantı noktaları ve yeni bir yük ağı ile donattı. Kullanıcılar iç mekanı tam Windsor derisi veya dayanıklı Resist kumaş ile kaplayabilirler. Ayrıca çeşitli tavan kaplamaları da mevcuttur. Tamponlar ve ızgaralar Shadow Atlas Matt renkli olarak kaplanmıştır. Land Rover ayrıca 20 inç Gloss Black jantlar takmış ve 22 inç Shadow Atlas Matt jantlar opsiyonel olarak sunmaktadır. Defender 130 Outbound, Fuji White, Santorini Black, Carpathian Gray veya Eiger Grey renklerinde sunulmaktadır. Ayrıca fabrikadan saten bir koruyucu ekran da mevcuttur.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle