SON YENİLİKLER

En popüler 16 yapay zeka web siteleri

Yapay zeka devrimi gerçekleşirken, insanların %90'ı bu değişimin farkına varmıyor. Ancak, bu devrim sayesinde ortaya çıkan yapay zeka araçları hayatımızı kolaylaştırıyor. İşte size bilmeniz gereken 16 yapay zeka aracı: ses arka planını silme, müzik oluşturma, podcast kayıt, görsel tasarım, vektör görüntü oluşturma, desen tasarımı, stok fotoğraf oluşturma, içerik oluşturma, Amazon ürün içeriği optimize etme, sosyal medya içerik planlama, soğuk e-posta yazma, video oluşturma, kişiselleştirilmiş video oluşturma, müşteri hizmetleri sohbet robotları, bilgi merkezi oluşturma gibi birçok işlem için yapay zeka araçları sunuyor.
 En popüler 16 yapay zeka web siteleri
Okunuyor En popüler 16 yapay zeka web siteleri
  1. Krisp: https://krisp.ai – Aramalarınızda arka plan seslerini, gürültüleri ve yankıyı ortadan kaldıran yapay zeka uygulaması.
  2. Beatoven: https://beatoven.ai – Videolarınız veya podcast’leriniz için benzersiz ruh hali tabanlı müzikler oluşturan yapay zeka müzik oluşturma tekniklerini kullanan uygulama.
  3. Cleanvoice: https://cleanvoice.ai – Podcast’leriniz veya ses kayıtlarınızdan gereksiz sesleri, kekemelikleri ve ağız seslerini kaldıran yapay zeka uygulaması.
  4. Pocdastle: https://podcastle.ai – Stüdyo kalitesinde kayıt almanızı sağlayan yapay zeka uygulaması.
  5. Flair: https://flair.ai – Markalı ürün görseli içeriklerini hızlıca tasarlamanızı sağlayan yapay zeka uygulaması.
  6. Illustroke: https://illustroke.com – Metin komutlarından etkileyici vektör görüntüleri oluşturmanızı sağlayan yapay zeka uygulaması.
  7. Patterned: https://patterned.ai – Herhangi bir tasarım için ihtiyacınız olan desenleri oluşturmanızı sağlayan yapay zeka uygulaması.
  8. Stockimg: https://stockimg.ai – Mükemmel stok fotoğrafları oluşturmanızı kolaylaştıran yapay zeka uygulaması.
  9. Copy: https://copy.ai – Dönüşümü arttıran yapay zeka ile oluşturulmuş içerikler sunan uygulama.
  10. CopyMonkey: https://copymonkey.ai – Amazon’da ilk sayfada organik olarak sıralanmanızı sağlamak için ürün başlık ve içeriklerinizde önemli anahtar kelimeler yerleştirmenize yardımcı olan yapay zeka uygulaması.
  11. Ocoya: https://ocoya.com – Sosyal medya içeriklerini 10 kat daha hızlı oluşturmanızı ve planlamanızı sağlayan yapay zeka uygulaması.
  12. Unbounce Smart Copy: https://lnkd.in/dtuT-7Ww – Geniş ölçekte yüksek performanslı soğuk e-postalar yazmanızı sağlayan yapay zeka uyg
  1. Unbounce Smart Copy: https://lnkd.in/dtuT-7Ww – Geniş ölçekte yüksek performanslı soğuk e-postalar yazmanızı sağlayan yapay zeka uygulaması.
  2. Vidyo: https://vidyo.ai – Uzun biçimli içeriklerden sadece birkaç tıklamayla kısa biçimli videolar oluşturmanızı sağlayan yapay zeka uygulaması.
  3. Maverick: https://trymaverick.com – Geniş ölçekte kişiselleştirilmiş videolar oluşturmanızı sağlayan yapay zeka uygulaması.
  4. Hızlı Sohbet: https://quickchat.ai – Müşteri hizmetleri sohbetlerini otomatikleştiren yapay zeka sohbet robotları sunan uygulama.
  5. Puzzle: https://puzzle.ai – Ekibiniz ve müşterileriniz için yapay zeka destekli bir bilgi merkezi oluşturmanızı sağlayan yapay zeka uygulaması.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle