SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • “Panasonic Lumix S5 Mark II: 6K Video Çekme ve 24 MP Tam Çerçeveli Sensörle Yüksek Kaliteli Görüntüler Çekebilecek”

“Panasonic Lumix S5 Mark II: 6K Video Çekme ve 24 MP Tam Çerçeveli Sensörle Yüksek Kaliteli Görüntüler Çekebilecek”

 “Panasonic Lumix S5 Mark II: 6K Video Çekme ve 24 MP Tam Çerçeveli Sensörle Yüksek Kaliteli Görüntüler Çekebilecek”
Okunuyor “Panasonic Lumix S5 Mark II: 6K Video Çekme ve 24 MP Tam Çerçeveli Sensörle Yüksek Kaliteli Görüntüler Çekebilecek”

Panasonic’ın yeni Lumix S5 Mark II kamerasının yüksek kaliteli görüntüleri İnternet’te yayınlandı. Ancak kamera’nın ilk kez tanıtılacağı tarih 16 Şubat 2023. Tasarımı zaten sızdırılmış ve önemli parametreleri biliniyor.

Lumix S5 Mark II, 24.2 megapiksel tam çerçeveli CMOS sensör, 3.68 megapiksel OLED elektronik görüş açısı ve 1.84 megapiksel 3 inç eğimli ve dönebilir ekran içeriyor. Kamera, entegre 5 eksenli stabilizasyon sistemine sahip olacak. Resimler, USB-C portu ve HDMI video çıkışının varlığını açıkça gösterirken, ayrıca SD kartları için iki slot da mevcut olacak. Lumix S5 Mark II, 6K video 30 fps veya 4K video 60 fps olarak kaydedebilecek. Lumix S5 Mark II’nin piyasaya sürülmesinin ardından, Lumix S5 II X kamera bekleniyor. Bu kamera, önceki modelden bir adım öteye geçecek. Yenilikler, yeni lenslerle birlikte gelecek; şirket en azından Lumix S 14-28 mm F4-5.6 lensini hazırlıyor. Bu görüntülerin sızdırılmasının arkasında, önceden bilinen bilgiç Roland Quandt yer alıyor. Quandt, daha önce GoPro 9 Black ve GoPro 10 Black kameralarını tamamen deşifre etmiş ve doğru fiyatlarını açıklamış, ayrıca Nokia G21, Xiaomi Mi A3, Xiaomi Mi 9T, Samsung Galaxy Z Fold 4 gibi birçok akıllı telefon için doğru görüntüler yayınlamıştır.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle