SON YENİLİKLER

Razer Hammerhead True Wireless X Kulaklık Tanıtıldı

 Razer Hammerhead True Wireless X Kulaklık Tanıtıldı
Okunuyor Razer Hammerhead True Wireless X Kulaklık Tanıtıldı

Razer, Hammerhead True Wireless X kulakiçi kulaklıklarını tanıttı ve “şık bir görünüm için yeşil LED aydınlatmalı diğer dokunmatik kontrollerden sıyrılıyor” diyerek farkı nitelendirdi. Kulaklıklar çok yönlü olarak pazarlanmaktadır ancak oyuncular için optimize edilmiştir. Optimizasyon, 60 ms’lik düşük gecikmeli bir oyun moduna dönüşüyor. Kulaklıklar 13 mm sürücüler kullanılmaktadır.

Yukarıda bahsedilen dokunmatik kontroller özelleştirilebilir özellikte. Çağrı kontrolü, ses kontrolü veya oyun modu seçimi dahil olmak üzere en çok istenen özelliklere hızlı erişim sağlarlar. Hammerhead True Wireless X ile birlikte piyasaya sürülen Razer Audio uygulamasıyla kullanıcılar dokunmatik kontrolleri, sesi ve aydınlatmayı özelleştirebilir.





Bluetooth 5.2 ile donatılmış kulaklıklar, Android için Google Fast Pair ile uyumludur. Akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve konsollarla kullanılabilirler (ikinci durumda, bir adaptör ayrıca satın alınmalıdır). Pil ömrü, arka ışık açıkken 24 saate ve arka ışık kapalıyken 28 saate ulaşır.

Üreticinin kulaklıklar için önerdiği perakende satış fiyatı 80 $’dır (Avrupa’da – 90 €). Satışlar şimdiden başladı

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle