SON YENİLİKLER

Ford benzinden daha fazla elektrikli Mustang üretiyor

 Ford benzinden daha fazla elektrikli Mustang üretiyor
Okunuyor Ford benzinden daha fazla elektrikli Mustang üretiyor

Ford, 2019’da Mustang Mach-E elektrikli crossover’ı tanıttı ve ticari araç teslimatları geçen yılın sonlarında başladı. Ancak şirket, yeniliğin üretimini hızla artırmayı başardı: bu yılın ilk beş ayında, Meksika’daki üretim tesisinde 27.816 elektrikli Mustang üretildi, Michigan fabrikası aynı dönemde 26.089 geleneksel Ford Mustang – coupe üretti. ve geleneksel motorlara sahip üstü açılır arabalar. içten yanma.

Bununla birlikte, satış açısından, ABD pazarında geleneksel Mustang’ler liderdir: 10.510 Mustang Mach-E, içten yanmalı motorlu 29.264 geleneksel Mustang’in üzerine düştü. Ancak bu, Mach-E’nin büyük bir kısmı Avrupa’ya gönderildiğinden, elektrikli araç üretiminin talebi karşılamadığının bir göstergesidir. Örneğin, Mayıs ayında Norveç’te Mach-E en çok satan elektrikli otomobil oldu – yalnızca bu ülkede ayda 1.384 otomobil satıldı.

Ford Mustang Mach-E, Ford GE2 platformu üzerine inşa edilmiştir ve 258 ila 337 hp arasında değişen motorlarla donatılmıştır. 480 km’ye kadar seyir menziline sahiptir. ABD’de modelin maliyeti 43.000 dolardan başlıyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle