SON YENİLİKLER

WhatsApp Snapchat tarzı özellikler alıyor.!

 WhatsApp Snapchat tarzı özellikler alıyor.!
Okunuyor WhatsApp Snapchat tarzı özellikler alıyor.!

WhatsApp, birçok kullanıcının uzun zamandır istediği bir dizi yeni özelliği sunmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en popüler sohbet uygulaması sonunda uygun çoklu cihaz desteği sunacak ve Snapchat tarzı kaybolan mesajlar uygulayacak.

Yeni özelliklerin teyidi Mark Zuckerberg’den başkası tarafından gelmedi.

Facebook patronu , WhatsApp’taki değişiklikleri bildirmeye adanmış anonim bir blog olan WABetaInfo’ya haberleri açıklamak için WhatsApp patronu Will Cathcart’a katıldı

Şu anda WhatsApp, onu tek bir cihazla sınırlayan belirli bir telefon numarasına bağlı. WhatsApp’ın ‘web’ sürümü, SIM kartı barındıran iPhone veya Android’i basitçe geri alır. Bu yüzden iPad’inize WhatsApp’ı almanın gerçek bir yolu yok.

Şu anda, WhatsApp hesabınıza başka bir telefondan giriş yaparsanız, güvenlik önlemi olarak ilkinden çıkış yapmanıza neden olacaktır.

Ancak Zuck’a göre, kullanıcılar yakında watsapp uygulamasını dört cihaza kadar senkronize edebilecek ve içerik uçtan uca şifreli kalacak.

‘Telefonunuzun pili bitse bile tüm mesajlarınızın ve içeriğinizin cihazlar arasında düzgün bir şekilde senkronize edilmesini sağlamak büyük bir teknik zorluktu, ancak bunu çözdük ve yakında çıkarmayı dört gözle bekliyoruz!’ Mark bunu dile getirdi.

Kaybolan mesajlar ve resimler nihayet sohbet uygulamasına geliyor gibi görünüyor.

Zuckerberg, “Herhangi bir sohbet dizisinde kaybolan mesajları açma özelliğini zaten kullanıma sunduk” diye yazdı.

‘WhatsApp deneyiminizin temelde geçici hale gelmesi için tüm ileti dizilerinizde kaybolan mesajları açan “kaybolma modunu” kullanıma sunmak üzereyiz.’

WhatsApp’ın yakında ‘bir kez görüntüle’ adı verilen Snapchat benzeri bir özelliğe sahip olacağını açıklamaya devam etti.

‘Ayrıca, içeriği gönderebilmeniz ve kişi gördükten sonra kaybolmasını sağlayabilmeniz için “bir kez görüntüle” özelliğini kullanıma sunmak üzereyiz,’ diye yazdı.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle