SON YENİLİKLER

Wearbuds Watch Akıllı Saat Özellikleri Nelerdir? Saate Takılabilen Buds!

Okunuyor Wearbuds Watch Akıllı Saat Özellikleri Nelerdir? Saate Takılabilen Buds!

Akıllı saatler günümüzde artık bir rekabet alanına dönüştü.Saat üzerinden arama özelliği de ekleyen firmalar telefon olmadan da görüşme olanağı sağlayacağı kesin.Saat konusunda manuel saatler artık git gide yeni dijitale ayak uydurmaya başladı.İşte yeni bir saat daha piyasaya çıkmış bulunuyor.

Aipower, Indiegogo ortak finansman platformundan çıkan tamamen kablosuz Wearbuds Watch için depolama ve şarj alanı olan bir akıllı saati tanıttı.Wearbuds Watch’ı 129 $ karşılığında satın alabilir bir fiyatla gelecek.

Wearbud’lar, derin bas ve tiz için grafen sürücüleri kullanıyor. Kulaklıklar herhangi bir akıllı telefona bağlanabilir, şarj olmadan üç saate kadar çalışma özelliği vardır. En yeni Bluetooth 5.0 ile WearBuds telefon görüşmeleri için kullanılabilir.

Akıllı saat, özel bir uygulama kullanarak sağlık ve egzersiz verilerinizi topluyor.  Kalp atış hızını, kandaki oksijen seviyesini, vücut ısısını, kan basıncını ölçebilen harika bir teknoloji ile geliyor. Hareketsizlik durumlarınızda size özel bildirimler göndermekte. Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram uygulamaları için de destek sunuyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle