SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Nvidia’nın Yöneticisi Jensen Huang, ekran kartlarının fiyatlarının neden yükseldiğini ve ne zaman düşeceğinin açıkladı!

Nvidia’nın Yöneticisi Jensen Huang, ekran kartlarının fiyatlarının neden yükseldiğini ve ne zaman düşeceğinin açıkladı!

 Nvidia’nın Yöneticisi Jensen Huang, ekran kartlarının fiyatlarının neden yükseldiğini ve ne zaman düşeceğinin  açıkladı!
Okunuyor Nvidia’nın Yöneticisi Jensen Huang, ekran kartlarının fiyatlarının neden yükseldiğini ve ne zaman düşeceğinin açıkladı!

Techhaber okuyucuları biliyoruz ki ekran kartları madencilik üzerine yoğunlaştı bunun üzerine sizlere ekran kartı ile ilgili gelişmeleri yazıyoruz.

Nvidia’nın Jensen Huang’ın (Jensen Huang) başkanı bir basın toplantısında ve endüstri analistleri video kartı pazarındaki durum hakkında pazarı konuştu.

Üst yöneticiye göre, 3D kartların kıtlık derece , öncelikle kullanıcılardan gelen artan talebin ve aynı zamanda, sınırlı bir arz değil aşırı tüketim var, bileşen eksikliğinin bir sonucudur. Fiyatların perakende tedarik zincirinin sonuna doğru – yani perakende mağazalarında – yükseldiğini, bunun nedeni kısmen kullanıcıların parçaların kendileri için daha fazla ödemeye istekli olduklarını söyledi.

Fiyatların istikrarına gelince, Nvidia başkanı güncellenmiş Ampere ekran kartlarının üretiminin arttığını, yılın ikinci yarısında arzlarının artacağını ve fiyatların düşeceğini garanti etti. Kripto para madencilerine yönelik CMP hattının sonucu da burada bir rol oynamalıdır: üst düzey yönetici, kripto para birimlerinin hiçbir yere gitmeyeceğine inanıyor ve madencilere piyasa durumunun iyileşmesini beklemekten daha iyi bir alternatif sunmak istediklerini dile getirdi.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle