SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Huawei MatePad Pro HarmonyOS’lu 8 hoparlör ve 10.050 mAh pil içeren ilk tableti tanıtıldı. Özellikleri

Huawei MatePad Pro HarmonyOS’lu 8 hoparlör ve 10.050 mAh pil içeren ilk tableti tanıtıldı. Özellikleri

 Huawei MatePad Pro HarmonyOS’lu  8 hoparlör ve 10.050 mAh pil içeren ilk  tableti tanıtıldı. Özellikleri
Okunuyor Huawei MatePad Pro HarmonyOS’lu 8 hoparlör ve 10.050 mAh pil içeren ilk tableti tanıtıldı. Özellikleri

Huawei bugün HarmonyOS işletim sistemli ilk tableti tanıttı. Huawei MatePad Pro olarak adlandırıldı.

Huawei MatePad Pro, tabletin ön panelinin alanının %90’ını kaplayan 12,6 inç OLED ekranla donatılmıştır. Ekran çerçeveleri 5,6 mm genişliğindedir. Panel çözünürlüğü 2560 x 1600 pikseldir, tepe parlaklığı 400 cd/m2 2’dir … Ekran DCI P3 renk alanının %100’ünü kaplar ve TUV sertifikalıdır

Cihaz, magnezyum-alüminyum alaşımından yapılmış ince ve hafif bir gövde yer aldı. Huawei MatePad Pro, 609 gram ağırlığında ve yalnızca 6,7 mm inceliğinde. Cihaz, 22 çekirdekli Mali-G78 GPU ve AI uygulamaları için ayrı bir NPU içeren Kirin 9000E 5nm SoC etrafında inşa edilmiştir

Tablet, 1,6 Gb / s’ye kadar veri indirme hızları sağlayan bir Wi-Fi 6+ modülü ile donatılmıştır. Huawei MatePad Pro, sinyalin her zaman sabit kalması için kasa malzemeleri dikkate alınarak yerleştirilmiş bir grup 29 anten aldı ve tablet antenler arasında hızla geçiş yapıyor.

Huawei MatePad Pro, 13MP ana görüntü sensörüne, 8MP geniş açılı kameraya ve 3D sahne derinliği sensörüne sahip bir tablette piyasadaki ilk üçlü kameraya sahiptir.

Aynı zamanda, yüksek ses seviyelerinde bile yüksek kaliteli ses, güçlü stereo efekt ve derin bas sağlayan sekiz hoparlörle donatılmış ilk Huawei tabletidir.

Tablet, 14 saat video oynatma, web tarayıcıda 9 saat ve 17 gün bekleme süresi sağlayan 10.050 mAh kapasiteli şarj edilebilir bir pil ile donatılmıştır. 40 watt hızlı şarj ve 27 watt kablosuz şarj desteği var. Tam şarj 2 saat 10 dakikada dolmakta.

Huawei MatePad Pro, manyetik bir yuvaya sahip çift eğimli bir klavye standının yanı sıra 0,4 g’den itibaren tıklamaları tanıyan kablosuz şarjlı bir M-Pencil’i destekliyor.

HarmonyOS işletim sistemini kullanmak, tabletinizi akıllı telefonlar, akıllı saatler ve TV’ler ile aynı anda belge, fotoğraf ve video paylaşmak için kullanmayı kolaylaştırır. Tabletinizi bilgisayar ekranınızı yansıtmak veya çalışma alanınızı genişletmek için de kullanabilirsiniz ve örneğin MatePad Pro bir grafik tablete dönüşebilir.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle