SON YENİLİKLER

Samsung, Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy Tab A7 Lite’ı piyasaya sürdü

 Samsung, Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy Tab A7 Lite’ı piyasaya sürdü
Okunuyor Samsung, Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy Tab A7 Lite’ı piyasaya sürdü

Perşembe günü Samsung , tablet portföyüne ekleyen iki yeni orta seviye tablet olan Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy Tab A7 Lite’ı piyasaya sürdüğünü duyurdu . Tablet, daha gelişmiş Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 + modellerinin uygun fiyatlı kardeşi gibi görünüyor.

Güney Koreli şirket tarafından Perşembe günü piyasaya sürülen ilk cihaz , şirketin artık tanıdık Fan Sürümü (veya FE) etiketini taşıyan Galaxy Tab S7 FE’dir .

Ayrıca kutuda bir S Pen ile gelecek.

Samsung Galaxy Tab S7 FE, 12,4 inç 2560×1600 TFT ekrana sahip ve ekstra ekran alanından yararlanmak için Samsung’un çoklu aktif penceresini destekliyor. Cihaz, 2,2 GHz’de iki çekirdekli ve 1,8 GHz’de altı çekirdekli, belirtilmemiş bir sekiz çekirdekli işlemci tarafından desteklenmektedir

Galaxy Tab S7 FE, ş Süper Hızlı şarjı ile 45W’ta şarj olacak 10.090mAh pil ile çalışıyor. Samsung, 25W ve 45W şarj cihazlarının ayrı satılacağını söylüyor. Tablet, WiFi 5 ve Bluetooth 5.0 desteğinin yanı sıra hem LTE hem de 5G bağlantısını destekliyor.

Samsung’un şi uygun fiyatlı tablet serisine ikinci eklemesi, 1340×800 TFT ekrana sahip ve hem LTE hem de WiFi bağlantısını destekleyen daha küçük 8,7 inç Galaxy Tab A7 Lite . 15W’a kadar şarjı destekleyen daha küçük 5.100 mAh bataryaya sahiptir – şarj cihazı yine ayrı satılacak

Cihaz, dört 2,3 GHz çekirdekli ve dört 1,8 GHz çekirdekli belirtilmemiş bir sekiz çekirdekli işlemci tarafından desteklenmektedir. Cihaz 3GB/32GB ve 4GB/64GB RAM ve depolama varyantlarında sunulacak ve kullanıcılar 1 TB’a kadar depolama ekleyebilir.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle